Kehityskarttavalmennus – osallistujien palautteita

Kehityskarttavalmennus – osallistujien palautteita

Marjo Heikkinen on valmentanut jo noin 100 kehityskarttafasilitaatoria. Marjo toteutti kehityskarttavalmennuksia valtion työelämäpalveluissa työskennellessään virastojen henkilöstölle. Kehityskartta on tiimien, johtoryhmien ja esihenkilöiden työkalu, joka visualisoi yhteisen työn kokonaisuutta ja kehityssuuntaa.

Vuoden 2021 kehityskarttavalmennuksen palautteita:

“Saimme valmennuksesta hyviä työkaluja kehittämistyöhön ja paljon käytännön ohjeita. Valmennuksessa näkyi Marjon henkilöstön ja organisaation kehittämisen monipuolinen ja syvä osaaminen ja hänen kykynsä mukauttaa työvälineitä erilaisiin ympäristöihin ja nostaa esille oleellisia kysymyksiä. Pidän Marjon sparraavasta työotteesta!”

Päivi Kiviniemi

“Valmennus oli todella kattava ja siinä oli sopivasti teoriaa sekä käytännön harjoittelua, jotka tukivat toisiaan. Erityisesti plussaa myös hyvälle ja selkeälle materiaalille, jota pystyi monipuolisesti hyödyntämään asiaan paneutumisessa sekä itse työpajan toteuttamisessa.

Ryhmässämme oli turvallista tuoda kaikkia näkökulmia esiin ja opin paljon erityisesti yhteisten pohdintojen kautta. Kiitos Marjolle rautaisella ammattitaidolla liidatusta kokonaisuudesta ja koko ryhmälle yhdessä tekemisestä ja oppimisesta”

Anu Pakkanen, Fimea

“Valmennuksessa oli hyvä kaari, ensin oltiin itse kartan tekijöitä ja sitten sen fasilitaattoreita. Sparraus välissä oli hyvä ja tarpeellinen pysähtymishetki. Erittäin antoisaa oli nähdä ja kuulla muiden toteutuksia. Niistä nousi asioita huomioitavaksi omissa tulevaisuuden pajoissa.

Ryhmässä oli kokonaisuutena hyvä henki ja hyvää keskustelua aiheen parissa. Marjolla hyvä ote ohjaamiseen sekä asiantuntijuus aiheeseen näkyi.”

Marjut Sinivuo, Maanmittauslaitos

Oli virkistävää tuulettaa ajatuksia yhdessä. Iso kiitos Marjolle rauhallisesta ja ammattitaitoisesta otteesta vetää keskustelua yhteen ja kysyä oikeita kysymyksiä. Meillä on vahva tahtotila jatkaa tämän työkalun hyödyntämistä!

Päivi Kiviranta, Fimea

Koulutus oli hyvä ja tehokas kokonaisuus. Aika oli käytetty hyvin ja konkreettiset esimerkit toi ”lihaa” teorioiden ympärille. Työkalu on hyvä ja se on käytettävissä moneen. Kiitokset myös koko ryhmälle sparrailuavusta.

Mirke Turunen

Motiwe toteuttaa myös organisaatiokohtaisia valmennuksia. Työterveyslaitoksen kehityskarttavalmennuksen palautteet löydät täältä.

Motiwe auttaa työpaikkoja selkeyttämään kehityksensä suuntaa sekä parantamaan työn sujuvuutta, uudistumista ja työhyvinvointia muuttuvassa työssä.

Motiwe tarjoaa kehittämishankkeita, työpajoja, valmennusta, analyyseja, työkaluja ja kokeilujen rakentamista.

Verkostoidutaan LinkedInissä!
Varaa suoraan verkosta 30 minuutin sparrausaika, ole yhteydessä Marjoon sähköpostitse tai puhelimitse, 040 127 3734!

Tilaa uutiskirje!

Haluatko saada sähköpostiisi Motiwen ajatuksia suomalaisesta työelämästä ja sen kehittämisestä? Tilaa uutiskirje!