Ajankohtaista

Valmennukset ja webinaarit

Blogitekstit

Työhyvinvoinnin kehittäminen
Työhyvinvointi

Työhyvinvoinnin ja työkyvyn kehittäminen osaksi tiimien työtä

Tutkimuksen perusteella suomalaisten työhyvinvointi on heikentynyt. Erityisesti kuormittaa näkymien puute ja työssä tylsistyminen. Työhyvinvointia kannattaa kehittää jo kustannusvaikutusten vuoksi. Ennakoivassa työhyvinvoinnin ja työkyvyn kehittämisessä tärkeässä roolissa ovat tiimi ja esihenkilöt sekä työn yhteinen tarkastelu ja ymmärtäminen.

Lue lisää »
Osaamisen johtamisesta oppimisen johtamiseen
Osaamisen johtaminen

Osaamisen johtamisesta oppimisen johtamiseen

Uutta opittavaa syntyy työssä jatkuvasti, joten osaamisten määritteleminen on auttamatta jatkuvasti jäljessä. Koko ajattelutapamme oppimisesta ja osaamisen kehittämisestä on syytä pölläyttää uuteen asentoon. Tarvitaan ketteriä keinoja tukea tiimejä oppimisen ja käytäntöjensä kehittämisessä. Keinoja, jotka kiinnittyvät sekä strategiaan että tiimiläisten arkeen. Tehdään oppimisesta osa työtä!

Lue lisää »
Motiwen perustaja Marjo Heikkinen
Motiwesta

Kuka ihmeen Marjo?

👋 Hauska tutustua! Olen Motiwen perustaja Marjo, työn muotoilija, valmentaja ja yrittäjä. Olen myös kahden jo täysi-ikäisen äiti, vaimo, Vantaalla asuva savolainen ja maalainen. Tässä

Lue lisää »
Referenssit

Työterveyslaitos: Kehityskarttavalmennus

Motiwe toteutti Työterveyslaitoksen asiantuntijoille kehityskarttavalmennuksen yhteistyössä Futuricen kanssa. Osallistujat opettelivat käyttämään yhteisöllistä kehityskarttamenetelmää toiminnan kehityksen hahmottamisessa.

Lue lisää »

Tilaa uutiskirje!

Haluatko saada sähköpostiisi Motiwen ajatuksia suomalaisesta työelämästä ja sen kehittämisestä? Tilaa uutiskirje!